Субота, 20.04.2024, 01:44
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » 2012 » Вересень » 5 » Розшук автотранспорту, як один із заходів примусового виконання рішення в процесі взаємодії органів ДВС та органів ДАІ
00:38
Розшук автотранспорту, як один із заходів примусового виконання рішення в процесі взаємодії органів ДВС та органів ДАІ
   В процесі примусового виконання рішення мають місце випадки приховування боржниками власного автотранспорту від органів державної виконавчої служби. Тривалий процес розшуку автотранспорту органами державної автомобільної інспекції не завжди давав позитивні результати.
    Завдяки появі електронної системи розшуку автотранспорту «Рубіж», процес взаємодії органів державної виконавчої служби та органів державної автомобільної інспекції вийшов на якісно новий рівень. 
   Система «Рубіж» об’єднала розшукуваний автотранспорт в єдину базу розшуку, що дозволяє його ідентифікувати на всій території України спеціальним приладом, незалежно від людського фактору. З моменту введення системи в дію, за декілька місяців поточного року розшукано та зупинено більше декількох сотень автомобілів, які знаходились в розшуку не один рік.
   Затримка та вилучення автотранспорту спонукає багатьох боржників самостійно виконувати рішення суду та задовольняти вимоги стягувачів. Боржники, які не виявили бажання самостійно виконати рішення суду, позбулися свого автотранспорту шляхом проведення органами державної виконавчої служби примусової реалізації їхнього майна на прилюдних торгах, а кошти вилучені від реалізації такого майна пішли на задоволення вимог стягувачів. Враховуючи вищевикладене можна впевнено стверджувати що завдяки взаємодії органів ДАІ та органів ДВС рішення суду виконуються своєчасно, фактично та в повному обсязі.

Начальник Ленінського відділу державної
виконавчої служби Кіровоградського
міського управління юстиції О.С. Донцов
Переглядів: 1486 | Додав: Админ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Час
Пошук

Влада