П`ятниця, 29.03.2024, 02:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » 2013 » Квітень » 18 » Стягнення заборгованості за комунальними платежами
14:12
Стягнення заборгованості за комунальними платежами
  З 11 квітня 2013 року спільно з органами ДВС та ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» започатковано проведення спільних рейдів з метою примусового стягнення заборгованості з боржників за надані послуги з централізованого теплопостачання. 
Даний захід проводиться за підсумками спільної наради керівництва територіальних органів державної виконавчої служби та керівників теплопостачальних підприємств міста Кіровограда стосовно взаємодії та покращення стану погашення заборгованості громадянами та підприємствами міста, відносно яких існують судові рішення на користь вказаних підприємств.
За затвердженим графіком спільною виїзною робочою групою у складі державних виконавців та працівників юридичної служби підприємства здійснюються щотижневі спільні виїзди за місцем проживання боржників фізичних осіб для вчинення виконавчих дій, пов’язаних зі стягненням таких боргів.
Боржники для початку отримали попередження з боку представників державної виконавчої служби, можливість добровільно погасити наявну заборгованість, скориставшись послугами виїзної каси підприємства.
До боржників, що мають заборгованість понад 500 грн. та які проігнорували вимоги щодо погашення заборгованості, були застосовані виконавчі дії по примусовому стягненню боргів відповідно до положень Закону України "Про виконавче провадження", а саме опис майна та його вилучення для подальшої реалізації.
Так, в ході проведення виконавчих дій у одного з боржників, органами державної виконавчої служби описане все майно та вилучено побутову техніку – телевізор, DVD –плеєр, інші предмети побуту для реалізації у рахунок погашення боргу.
Виїзд здійснений Ленінським відділом державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції.

 
Державний виконавець Ленінського ВДВС
Кіровоградського МУЮ
Бондаревська О.О.
Переглядів: 1018 | Додав: vilenovich1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Час
Пошук

Влада