Середа, 24.04.2024, 01:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » 2012 » Квітень » 20 » Взаємодія державної виконавчої служби з органами судової влади.
12:50
Взаємодія державної виконавчої служби з органами судової влади.
  Кіровським відділом державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції при виконанні рішень судів та інших органів проводиться взаємодія з органами судової влади, зокрема державний виконавець має право звертатися до суду, який видав виконавчий документ, із заявою про роз’яснення рішення, про видачу дубліката виконавчого документа, про встановлення чи зміну порядку і способу виконання, про відстрочку та розстрочку виконання рішення, звертатися до суду за встановленням тимчасового обмеження у праві виїзду за кордон боржника, з поданням про розшук боржника, про примусове проникнення до житлових та інших приміщень боржника та інше.
Так, при виконанні судового рішення про стягнення з фізичної особи заборгованості у великому розмірі, державним виконавцем вживалося ряд заходів щодо примусового виконання рішення суду. В результаті вжитих державним виконавцем заходів було з’ясовано, що за боржником зареєстровано нерухоме майно, а саме квартира, на яку було накладено арешт.
На неодноразові виклики державного виконавця боржник не реагував, до відділу не з'являвся..
Виходом за адресою проживання боржника перевірити майновий стан та здійснити опис майна не надавалось можливості, оскільки державному виконавцю не відчиняли двері, не впускали до житла. Тому державним виконавцем направлено подання до суду щодо винесення вмотивованого рішення про примусове проникнення до житла боржника.
Відповідно до ухвали суду подання про примусове проникнення задоволено.
Державний виконавець належним чином повідомив боржника та працівників органів внутрішніх справ про проведення виконавчих дій, але примусово проникати до житла не було потреби, оскільки боржник добровільно впустив до свого житла державного виконавця.
Після опису майна боржника були проведені виконавчі дії згідно чинного законодавства.
Після визначення вартості майна боржника, квартиру буде передано на реалізацію, кошти, що надійдуть від продажу будуть перераховані в рахунок погашення боргу.

Старший державний виконавець
Ю.В.Касьянова
Переглядів: 1288 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Час
Пошук

Влада