Середа, 24.04.2024, 18:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » 2012 » Червень » 6 » Взаємодія органів державної виконавчої служби з органами державної автомобільної інспекції
10:08
Взаємодія органів державної виконавчої служби з органами державної автомобільної інспекції
  Діяльність органів державної виконавчої служби спрямована на захист прав та законних інтересів сторін виконавчого провадження. 
   Так, на виконанні у відділі державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у місті Києві знаходилось виконавче провадження з виконання рішення суду про стягнення з громадянина З., мешканця міста Києва, на користь одного із товариств заборгованості у розмірі 21244,85 грн. Незважаючи на наявність судового рішення боржник не виявляв бажання сплачувати заборгованість і всіляко ухилявся від її погашення, що підтверджувалось наявним та зареєстрованим за ним автомобілем але відсутнім за місцем його реєстрації. 
   Оскільки заходами вжитими виявити автомобіль не надалося можливим, державний виконавець відповідно до наданих йому законом повноважень виніс постанову якою оголосив у розшук належний боржнику автомобіль.  
Оперативними діями працівників УДАІ ГУМВС України в Кіровоградській області затримано транспортний засіб належний боржнику а працівниками Кіровського відділу державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції проведено відповідні дії пов’язані з описом, арештом та вилученням вказаного авто.
   Як наслідок, боржник вимушений був сплатити заборгованість у повному обсязі для того щоб йому повернули майно.  
   Таким чином, завдяки спільним діям працівників відділу державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у м. Києві, Кіровського відділу державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції та УДАІ ГУМВС України в Кіровоградській області забезпечено виконання судового рішення та відновлено законні права та інтереси стягувача.  

Заступник начальника
Кіровоградського міського
управління юстиції – начальник
Кіровського відділу державної
виконавчої служби О.С. Донцов
Переглядів: 1326 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Час
Пошук

Влада