Субота, 27.04.2024, 07:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » Архів матеріалів
09.04.2013 року, на виконання Указу Президента України від 07.02.2008 року № 109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”, в приміщенні Ленінського відділу державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції проводився особистий прийом громадян керівництвом управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області, а саме начальником управління - Чумаком Олександром Олексійовичем з питань виконання судових рішень та інших питань, що відносят ... Читати далі »
Переглядів: 718 | Додав: vilenovich1 | Дата: 12.04.2013

  Контроль за законністю виконавчого провадження здійснюється відповідно до вимог статей 83-86 Закону України «Про виконавче провадження» та Інструкції з організації примусового виконання рішень затвердженої наказом Міністерства юстиції України від 02.04.2012 № 512/5. 
Контроль за своєчасністю, правильністю і повнотою виконання рішень державним виконавцем здійснюють начальник відділу, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець, а також керівник вищестоящого органу державної виконавчої служби. ... Читати далі »
Переглядів: 1536 | Додав: vilenovich1 | Дата: 11.04.2013 | Коментарі (0)

Відповідно до статті 4 Закону України «Про виконавче провадження» з метою забезпечення електронного документообігу в органах державної виконавчої служби, ведення обліку виконавчих проваджень, контролю за дотриманням державними виконавцями вимог законодавства під час здійснення виконавчих дій, надання оперативного доступу сторонам виконавчого провадження до його матеріалів Міністерство юстиції України забезпечує функціонування Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень.
Порядок ведення такого реєстру, умови доступу до нього та отримання інформації встановлюються Міністерством юстиції України. Відповідно до Положення про Єдиний державний реєстр виконавчих ... Читати далі »
Переглядів: 2828 | Додав: vilenovich1 | Дата: 05.04.2013

  З метою обговорення проблемних питань, що виникають під час взаємодії Кіровоградської митниці та територіальних органів державної виконавчої служби області під час розпорядженні конфіскованим майном, що вилучене митними органами, управлінням державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області спільно з Кіровоградською митницею 26.03.2013 проведено спільну нараду. 
   Під час проведеної наради розроблено та опрацьовано практичні заходи, направлені на активізацію роботи по реалізації конфіскованого майна. ... Читати далі »
Переглядів: 646 | Додав: vilenovich1 | Дата: 03.04.2013

Ленінський відділ державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції інформує, що 09 квітня 2013 року у приміщенні Кіровського та Ленінського відділів буде проводитись особистий прийом громадян керівництвом управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області. На прийом можливо записатись попередньо звернувшись до відділу в приймальню або за телефоном 22-96-61.
Крім того додатково повідомляємо, що відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України від 07.02.2008 р. № 109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гаранту ... Читати далі »
Переглядів: 1265 | Додав: vilenovich1 | Дата: 02.04.2013

Звернення стягнення на пенсію боржника є одним із заходів примусового виконання рішень, передбачених ст. 32 Закону України «Про виконавче провадження» .
Порядок звернення стягнення на пенсію здійснюється відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». Відповідно до ст. 50 цього закону відрахування з пенсії проводяться в установленому законом порядку на підставі судових рішень, ухвал, постанов і вироків ( щодо майнових стягнень), виконавчих написів нотаріусів та інших рішень і постанов, виконання яких відповідно до закону провадиться в порядку, встановленому для судових рішень. Розмір відрахувань з пенсії обчислюється з суми, що належить пенсіонерові до виплат ... Читати далі »
Переглядів: 1463 | Додав: vilenovich1 | Дата: 29.03.2013

Законом України "Про виконавче провадження”, а саме статтею 22, визначено строки пред'явлення виконавчих документів до виконання. Так виконавчі документи можуть бути пред'явлені до виконання в такі строки: посвідчення комісій по трудових спорах, постанови судів у справах про адміністративні правопорушення та постанови органів (посадових осіб), уповноважених розглядати справи про адміністративні правопорушення, - протягом трьох місяців; інші виконавчі документи — протягом року, якщо інше не передбачено законом.
Строки, зазначені у частині першій цієї статті, встановлюються для: виконання судових рішень — з наступного дня після набрання рішенням законної сили чи закінчення строку, встановленого ... Читати далі »
Переглядів: 899 | Додав: vilenovich1 | Дата: 29.03.2013

Примусове виконання рішень здійснюється державною виконавчою службою на підставі виконавчих документів, визначених Законом України «Про виконавче провадження».
Для прийняття виконавчого документа до виконання виконавчий документ повинен відповідати вимогам які передбачені ст. 18 Закону України «Про виконавче провадження». Однією з таких вимог є (для фізичних осіб), ідентифікаційний код суб'єкта господарської діяльності стягувача та боржника (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер стягувача та боржника (для фізичних осіб - платників податків) або номер і серія паспорта стягувача та боржника для фізичних осіб - громадян України, які через свої релігійні або інші переконання відм ... Читати далі »
Переглядів: 880 | Додав: vilenovich1 | Дата: 15.03.2013

Порядок стягнення аліментів визначений ст. 74 ЗУ «Про виконавче провадження» 
Більшість питань виникає з приводу нарахування заборгованості по аліментам, у разі якщо боржник не працює.
ч. 3 ст. 74 ЗУ «Про виконавче провадження» передбачає, що розмір заборгованості із сплати аліментів визначається державним виконавцем за місцем виконання рішення у порядку, встановленому Сімейним кодексом України.
Відповідно до ст. 195 Сімейного Кодексу України «Визначення заборгованості за аліментами, присудженими у частц ... Читати далі »
Переглядів: 2345 | Додав: vilenovich1 | Дата: 15.03.2013

Управлінням державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області продовжується робота з напрямку налагодження ефективної взаємодії органів державної виконавчої служби з органами державної влади, що спрямована на підвищення ефективності виконання судових рішень, інших органів (посадових осіб), в тому числі виконання рішень на користь держави.
Так, у правлінням з січні 2013 року проведено спільну нараду з представниками державної реєстраційної служби області та в лютому 2013 року проведено нараду з представниками Державтоінспекції області.
На зазначених нарадах обговорено про ... Читати далі »
Переглядів: 738 | Додав: vilenovich1 | Дата: 26.02.2013

« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »

Час
Пошук

Влада