Понеділок, 06.05.2024, 04:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » Архів матеріалів
   В процесі примусового виконання рішення мають місце випадки приховування боржниками власного автотранспорту від органів державної виконавчої служби. Тривалий процес розшуку автотранспорту органами державної автомобільної інспекції не завжди давав позитивні результати.
    Завдяки появі електронної системи розшуку автотранспорту «Рубіж», процес взаємодії органів державної виконавчої служби та органів державної автомобільної інспекції вийшов на якісно новий рівень. 
   Система «Рубіж» об’єднала розшукуваний авт ... Читати далі »
Переглядів: 1489 | Додав: Админ | Дата: 05.09.2012

   Управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області повідомляє про зміни, що відбулись в керівному складі територіальних відділів державної виконавчої служби області.
    Так, відповідно до наказів голови Державної виконавчої служби України Стадніка Г.В. від 21.08.2012 призначено:
- на посаду начальника Ленінського відділу державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції - Донцова Олександра Сергійовича, який до ... Читати далі »
Переглядів: 877 | Додав: Админ | Дата: 31.08.2012

Голова Державної виконавчої служби України Геннадій Стаднік підписав наказ про призначення Донцова Олександра Сергійовича на посаду начальника Ленінського відділу державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції. 

Олександр Донцов розпочав свою трудову діяльність в органах юстиції ще з 2002 року. Пройшов шлях від державного виконавця, старшого державного виконавця, головного спеціаліста обласного відділу державної виконавчої служби до заступника начальника Кіровоградського міського управління юстиції – начальника Кіровського відділу державної виконавчої служби.
Переглядів: 837 | Додав: Админ | Дата: 29.08.2012

   Відповідно до внесених змін до Закону України « Про виконавче провадження », які набули чинності з 9 березня 2011 року, контроль за своєчасністю, правильністю і повнотою виконання рішень державного виконавця здійснює начальник відділу, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець, а також керівник вищестоящого органу державної виконавчої служби.
   У разі виявлення начальником відділу, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець, при здійсненні контролю за рішеннями, діями державного виконавця під час виконання рі ... Читати далі »
Переглядів: 1048 | Додав: Админ | Дата: 30.07.2012

   Стаття 4 Закону України «Про державну виконавчу службу» визначає, що державний виконавець є представником влади і здійснює примусове виконання судових рішень, постановлених іменем України, та рішень інших органів (посадових осіб), виконання яких покладено на державну виконавчу службу, у порядку, передбаченому законом. 
Статтею 7 Закону України "Про державну виконавчу службу" встановлено, що державний виконавець зобов’язаний сумлінно виконувати службові обов’язки, не допускати в своїй діяльності порушення прав громадян та юридичних осіб, гара ... Читати далі »
Переглядів: 5172 | Додав: Админ | Дата: 26.06.2012

Відповідно до розділу 5 Інструкції з організації примусового виконання рішень для органів ДВС під час провадження виконавчих дій можуть виявитись обставини, які усладнюють виконання рішень державною виконавчою службою, а саме:
- наявність майна боржника на теріторії різних адміністративно-територіальних одиниць;
- якщо за різними виконавчими провадженнями, відкритими в одному або кількох органах ДВС, боржник одночасно є стягувачем;
- якщо виконавчі провадження відносно солідарних боржників відкрито в різних органах ... Читати далі »
Переглядів: 2459 | Додав: Админ | Дата: 22.06.2012

 Державною виконавчою службою приділяється особлива увага стану виконання рішень про стягнення до Пенсійного Фонду України та стягнення за рішеннями судів винесеними за позовами прокурора.
   Кіровський відділ державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції інформує, що з метою здійснення належного контролю за виконанням виконавчих документів про стягнення коштів на користь органів Пенсійного Фонду України та виконанням рішень суду винесених за позовом прокурора 14 червня 2012 року у відділі проведено нараду з державними виконавцями з питань проведення необхідних виконавчих дій та перспектив їх виконання. 
Переглядів: 1101 | Додав: Админ | Дата: 20.06.2012

   12 червня 2012 р. управлінням державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області проведено семінар з діловодами територіальних відділів ДВС з питань роботи з ЄДРВП при здійснені операцій з діловодства, автоматизації діловодних процесів, а також розглянуто основні положення «Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади» та Порядку роботи з документами в органах ДВС. До участі у проведені семінару залучено наступних спеціалістів: адміністратора реєстрів Кіровоградської філії ДП  «Інформаційний центр» Міністерства юстиції України Сошнікова Т.В.; заступника начальника управління кадрової та організаційної роботи – начальника відділу контролю, документування та звернень громадян управління ... Читати далі »
Переглядів: 1217 | Додав: Админ | Дата: 13.06.2012

  Діяльність органів державної виконавчої служби спрямована на захист прав та законних інтересів сторін виконавчого провадження. 
   Так, на виконанні у відділі державної виконавчої служби Шевченківського районного управління юстиції у місті Києві знаходилось виконавче провадження з виконання рішення суду про стягнення з громадянина З., мешканця міста Києва, на користь одного із товариств заборгованості у розмірі 21244,85 грн. Незважаючи на наявність судового рішення боржник не виявляв бажання сплачувати заборгованість і всіляко ухилявся від її погашення, щ ... Читати далі »
Переглядів: 1330 | Додав: Админ | Дата: 06.06.2012

    23 травня 2012 р. в Знам'янському міськрайонному центрі зайнятості відбулась спільна нарада за участю управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області та Кіровоградського обласного центру зайнятості з питань виконання виконавчих документів про стягнення коштів на користь Знам'янського міськрайонного центру зайнятості. В ході наради було обговорено проблемні питання, які виникають під час виконання рішень та визначено основні напрямки співпраці.
Переглядів: 808 | Додав: Админ | Дата: 24.05.2012

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 »

Час
Пошук

Влада