Середа, 24.04.2024, 15:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » 2011 » Листопад » 18 » Ухилення від виконання рішення суду боржником, не є перешкодою для проведення виконавчих дій державним виконавцем.
17:30
Ухилення від виконання рішення суду боржником, не є перешкодою для проведення виконавчих дій державним виконавцем.
     Кіровський відділ державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції інформує, що 19 жовтня 2011 року державним виконавцем Кіровського відділу державної виконавчої служби у присутності понятих та за участю дільничного інспектора міліції Кіровського РВ УМВС України в Кіровоградській області, представника КРЕП № 6 на підставі ухвали Кіровського районного суду міста Кіровограда здійснено примусове проникнення до квартири по вулиці Жовтневої Революції у місті Кіровограді.
       Оскільки боржник ухилявся від виконання рішення суду, на запрошення державного виконавця не реагував, до відділу не з’являвся, до свого помешкання не допускав, незважаючи на те, що належним чином був попереджений та повідомлений, державним виконавцем направлено подання до Кіровського районного суду міста Кіровограда про примусове проникнення до квартири належної боржнику.
       Ухвалою Кіровського районного суду міста Кіровограда від 13 жовтня 2011 року задоволено подання державного виконавця про примусове проникнення у житло боржника.
Незважаючи на перешкоди боржника державним виконавцем здійснено примусове проникнення до житла та складено акт опису квартири, яка розташована по вулиці Жовтневої Революції у місті Кіровограді.
       На даний час проводиться оцінка нерухомого майна. 
     Після надання висновку експерта, вищевказане майно буде передано на реалізацію в рахунок погашення боргу за судовим рішенням та згідно Закону України «Про виконавче провадження» будуть проведені всі необхідні дії.
       Статтею 11 Закону України «Про виконавче провадження» передбачено право державного виконавця звертатися до суду з поданням про розшук боржника-фізичної особи або дитини чи про постановлення вмотивованого рішення про примусове проникнення до житла чи іншого володіння боржника-фізичної або іншої особи, в якої перебуває майно боржника чи майно та кошти, належні боржникові від інших осіб, або дитина, стосовно якої складено виконавчий документ про її відібрання.

Державний виконавець
Кіровського ВДВС
Кіровоградського МУЮ М.В. Кузнецов

Переглядів: 2462 | Додав: Админ | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0

Час
Пошук

Влада