П`ятниця, 17.05.2024, 09:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » Архів матеріалів
  З метою підвищення кваліфікації начальників та заступників начальників відділів державної виконавчої служби Кіровоградського області,18.09.2012 р. управлінням державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області проведено семінар, на якому було розглянуто ряд актуальних питань.
   Зокрема, перший прокурор відділу захисту інтересів громадян та держави при виконанні судових рішень прокуратури Кіровоградської області Гаврилюк Р.В. висвітив питання, щодо підготовки та направлення матеріалів до органів прокуратури про ... Читати далі »
Переглядів: 717 | Додав: Админ | Дата: 04.10.2012

13 вересня 2012 року відбулась спільна нарада за участю представників управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області та Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України з питань примусового виконання судових рішень про стягнення штрафів, накладених рішеннями органів Антимонопольного комітету України, та пені, нарахованої за несплату цих штрафів до бюджету. В ході наради було обговорено проблемні питання, які виникають під час виконання рішень, та визначено основні напрямки співпраці.
Переглядів: 625 | Додав: Админ | Дата: 04.10.2012

   Для оперативного вирішення проблемних питань під час виконання виконавчих документів про стягнення коштів на користь Пенсійного фонду України учора в управлінні державної виконавчої служби головного управління юстиції в області відбулася нарада постійної робочої групи з цих питань. 
   У ній взяли участь від головного управління Пенсійного фонду в області – начальник відділу надходження доходів Олена Пархоменко та начальник юридичного відділу Євгенія Воронюк, від управління державної виконавчої служби головного управління юстиції в області – заступник начальника управління Юлія Секмедін та заступник начальника відділу організації та контролю за виконанням рішень Тетяна З ... Читати далі »
Переглядів: 795 | Додав: Админ | Дата: 02.10.2012

   Відповідно до ст. 2 Закону України «Про виконавче провадження» примусове виконання рішень покладається на державну виконавчу службу, яка входить до системи органів Міністерства юстиції України. 
   У випадках передбачених законом, рішення судів та інших органів щодо стягнення коштів, виконуються податковими органами, банками та іншими фінансовими установами. Рішення зазначених органів можуть виконуватись відповідно до закону також іншими органами, установами, організаціями, посадовими особами та громадянами (частина 1ст. 3 Закону Ук ... Читати далі »
Переглядів: 4404 | Додав: Админ | Дата: 27.09.2012

  Виконання рішень, за якими боржник зобов’язаний особисто вчинити певні дії або утриматися від їх вчинення здійснюється державним виконавцем в межах та у спосіб визначений Законом України «Про виконавче провадження».
    Після відкриття виконавчого провадження за виконавчим документом, що зобов’язує боржника вчинити певні дії або утриматись від їх вчинення, державний виконавець перевіряє виконання рішення не пізніше ніж на наступний день після закінчення строку, встановленого частиною другою статті 25 закону України «Про виконавче провадження» ... Читати далі »
Переглядів: 866 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012

   Одним із заходів примусового виконання рішень, передбачених ст. 32 Закону України «Про виконавче провадження» є звернення стягнення на заробітну плату ( заробіток), доходи, пенсію, стипендію боржника.
Порядок здійснення відрахувань із заробітної плати боржника безпосередньо регулюється положеннями статей 68-70 Закону України «Про виконавче провадження», і є досить зрозумілим у застосуванні.
   Особливу увагу слід приділити зверненню стягнення на такий вид доходу, як пенсія. Звернення стягнення на пенсію здійснюється відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенс ... Читати далі »
Переглядів: 1184 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012

   Примусове виконання рішень здійснюється державною виконавчою службою на підставі виконавчих документів, визначених Законом України «Про виконавче провадження».
Для прийняття виконавчого документа до виконання виконавчий документ повинен відповідати вимогам які передбачені ст. 18 Закону України «Про виконавче провадження». Однією з таких вимог є (для фізичних осіб), ідентифікаційний код суб'єкта господарської діяльності стягувача та боржника (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер стягувача та боржника (для фізичних осіб - платників податків) або номер і серія паспорта стягувача та боржника для фізичних осіб - громадян України, які через свої релі ... Читати далі »
Переглядів: 1489 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012

   У разі ухилення боржника від виконання зобов'язань, покладених на нього рішенням, державний виконавець може звернутися з поданням до суду за місцезнаходженням органу ДВС щодо встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду боржника - фізичної особи або керівника боржника - юридичної особи за межі України до виконання зобов'язань за рішенням.
    Відповідно до ст. 377-1 Цивільно-процесуального кодексу України передбачено, що питання про тимчасове обмеження боржника-фізичної особи або керівника боржника – юридичної особи у праві виїзду за межі України при виконанні судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб) вирішується судом за поданням держ ... Читати далі »
Переглядів: 1515 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012

   Державний виконавець при примусовому виконанні рішень судів та інших органів (посадових осіб) керується Законом України «Про виконавче провадження» який наділяє його певним колом прав та обов’язків. Права державного виконавця перелічує стаття 11 Закону України «Про виконавче провадження», серед яких можна виділити право державного виконавця залучати до проведення виконавчих дій працівників органів внутрішніх справ. 
    Залучення державним виконавцем працівників органів внутрішніх справ здійснюється для охорони громадського порядку під час примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), в таких випадках як виселення боржника, вселення стягувача, в р ... Читати далі »
Переглядів: 2494 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012

   Відповідно до внесених змін до Закону України «Про виконавче провадження», які набули чинності 9 березня 2011 року, із заробітної плати засуджених, які відбувають покарання у виді позбавлення волі, а також з осіб, які перебувають у наркологічних відділеннях психіатричних диспансерів та стаціонарних лікувальних закладах, відрахування здійснюється з усієї суми заробітної плати без урахування відрахувань витрат, пов’язаних з їх утриманням у таких закладах. 
     Статтею 121 Кримінально-виконавчого Кодексу України передбачено, що ... Читати далі »
Переглядів: 1109 | Додав: Админ | Дата: 05.09.2012

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »

Час
Пошук

Влада