Четвер, 02.05.2024, 13:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » Архів матеріалів
  24 квітня 2012 р. відбувся семінар за участю представників юридичних служб територіальних органів центрів зайнятості Кіровоградської області на тему: «Організація роботи органів державної виконавчої служби та контроль за примусовим виконанням рішень судів та інших органів, що відповідно до вимог Закону України «Про виконавче провадження» підлягають примусовому виконанню»

Переглядів: 914 | Додав: Админ | Дата: 18.05.2012

  Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції» визначає основні засади запобігання і протидії корупції в публічній і приватній сферах суспільних відносин, відшкодування завданої внаслідок вчинення корупційних правопорушень збитків, шкоди, поновлення порушених прав, свобод чи інтересів фізичних осіб, прав чи інтересів юридичних осіб, інтересів держави.
    Державний службовець зобов'язаний неухильно дотримуватись обмежень і заборон, передбачених антикорупційним законодавством та Законом України "Про державну службу", уникати дій, які можуть бути сприйняті як підстава підозрювати його в корупції. 
Переглядів: 1165 | Додав: Админ | Дата: 24.04.2012 | Коментарі (0)

     28 березня 2012 р. управлінням державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Кіровоградській області проведено спільну нараду з Кіровоградським обласним центром зайнятості з питань додержання законодавства про виконавче провадження при виконанні виконавчих документів про стягнення коштів на користь центру зайнятості. В ході наради було обговорено проблемні питання, які виникають під час виконання рішень та визначено основні напрямки співпраці.
Переглядів: 906 | Додав: Админ | Дата: 24.04.2012

   Відповідно до Закону України «Про виконавче провадження» державний виконавець є представником влади, на якого покладено примусове виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб). Державний виконавець зобов'язаний вживати передбачених ЗУ «Про виконавче провадження» заходів примусового виконання рішень, неупереджено, своєчасно і в повному обсязі вчиняти виконавчі дії. 
До повноважень державного виконавця входить:
- здійснення заходів, необхідних для своєчасного і в повному обсязі ... Читати далі »
Переглядів: 3845 | Додав: Админ | Дата: 20.04.2012

  Кіровським відділом державної виконавчої служби Кіровоградського міського управління юстиції при виконанні рішень судів та інших органів проводиться взаємодія з органами судової влади, зокрема державний виконавець має право звертатися до суду, який видав виконавчий документ, із заявою про роз’яснення рішення, про видачу дубліката виконавчого документа, про встановлення чи зміну порядку і способу виконання, про відстрочку та розстрочку виконання рішення, звертатися до суду за встановленням тимчасового обмеження у праві виїзду за кордон боржника, з поданням про розшук боржника, про примусове проникнення до житлових та інших приміщень боржника та інше.
Так, при виконанні судового рішення про стягнення з фізичної особи заборгованості у великому розмірі, державним виконавцем вживалося ряд заходів щодо примусового виконання рі ... Читати далі »
Переглядів: 1290 | Додав: Админ | Дата: 20.04.2012

  Закоконодавством України передбачено низку заходів щодо повного і своєчасного виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), а також рішень, що відповідно до Закону України «Про виконавче провадження» підлягають примусовому виконанню.
     Одним із заходів примусового виконання є звернення стягнення на майно боржника, згідно зі ст. 52 Закону України «Про виконавче провадження» звернення стягнення на майно боржника полягає в його арешті, вилученні та примусовій реалізації, при цьому виокремлюють звернення стягнення на будинок, квартиру, інше приміщення та земельну ділянку фізичної особи.. 
... Читати далі »
Переглядів: 2532 | Додав: Админ | Дата: 17.02.2012

   1.Державний виконавець має право звернути стягнення на майно боржника, що перебуває в інших осіб, а також на майно та кошти, що 
належать боржнику від інших осіб.
   Зазначені особи зобов'язані подати на запит державного виконавця у визначений ним строк відомості про належне боржнику майно, що перебуває в них, та майно чи кошти, які вони мають передати боржнику. 
Переглядів: 2106 | Додав: Админ | Дата: 09.02.2012

                          Майно громадян, на яке не може бути звернено 
стягнення за виконавчими документами в рахунок погашення заборгованості за рішеннями що підлягають виконанню органам державної виконавчої служби. 
Переглядів: 3909 | Додав: Админ | Дата: 11.01.2012

  З корупцією можливо боротися використовуючи різні заходи: суто репресивні, які полягають у виявленні, розслідуванні та розкритті корупційних правопорушень і притягненні винних осіб до відповідальності, або превентивні, серед яких такі як покращення прозорості, підзвітності і доброчесності державних структур, правовий захист громадян та підвищення правової обізнаності, підвищення етичних стандартів у діяльності публічних службовців, просвітницька робота з населенням та окремими цільовими групами, виховання молоді у дусі неприйняття корупції. 
    Але жоден з цих заходів не буде успішним, якщо під час їх реалізації буде відсутня підтримка з боку суспільства. Досвід багатьох країн свідчить про те, що активність громадян, зацікавлених у подоланні корупції, є головною передумовою подолання корупції. 
  & ... Читати далі »
Переглядів: 1001 | Додав: Админ | Дата: 04.01.2012

На сьогоднішній день досить актуальним є питання про порядок примусового виконання рішень судів щодо стягнення аліментів, яке регулюється Законом України «Про виконавче провадження», Сімейним кодексом України, іншими законами та нормативно-правовими актами, та займає важливе місце в роботі державної виконавчої служби.
Згідно зі статтею 51 Конституції України «сім'я, дитинство, материнство та батьківство охороняються державою». На конституційному рівні закріплений обов'язок батьків щодо утримання не ... Читати далі »
Переглядів: 1180 | Додав: Админ | Дата: 28.12.2011

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 »

Час
Пошук

Влада