Вівторок, 23.04.2024, 08:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » 2012 » Вересень » 14 » Наявність ідентифікаційного коду, як одне із умов вимог до виконавчого документу
18:10
Наявність ідентифікаційного коду, як одне із умов вимог до виконавчого документу
   Примусове виконання рішень здійснюється державною виконавчою службою на підставі виконавчих документів, визначених Законом України «Про виконавче провадження».
Для прийняття виконавчого документа до виконання виконавчий документ повинен відповідати вимогам які передбачені ст. 18 Закону України «Про виконавче провадження». Однією з таких вимог є (для фізичних осіб), ідентифікаційний код суб'єкта господарської діяльності стягувача та боржника (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер стягувача та боржника (для фізичних осіб - платників податків) або номер і серія паспорта стягувача та боржника для фізичних осіб - громадян України, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від прийняття ідентифікаційного номера, офіційно повідомили про це відповідні органи державної влади та мають відмітку в паспорті громадянина України.
   Відповідно до ст. 4 ЗУ «Про виконавче провадження з метою електронного документообігу в органах державної виконавчої служби, ведення обліку виконавчих проваджень, контролю за дотриманням державними виконавцями вимог законодавства під час здійснення виконавчих дій, надання оперативного доступу сторонам виконавчого провадження до його матеріалів Міністерство юстиції України забезпечує функціонування Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень. Відповідно до Положення про Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень, при внесенні даних до Єдиного реєстру вноситься:
   Повне найменування стягувача та боржника, їх адреси і, у разі наявності ідентифікаційний код за ЄДРПОУ для юридичних осіб або реєстраційний номер облікової картки платника податків, для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номеру облікової картки платника податків та повідомив про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку в паспорті.
    Відсутність ідентифікаційного коду унеможливить виконання рішення суду у повному обсязі.

Старший державний виконавець
Москалець Н.
А.
Переглядів: 1485 | Додав: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Час
Пошук

Влада