Субота, 20.04.2024, 02:20
Вітаю Вас Гість | RSS
Начальник
управління ДВС ГУЮ
області
ЧУМАК ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
ЧУМАК
ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСІЙОВИЧ
Mеню

Лінія захисту

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода
GISMETEO: Погода по г.Кировоград
Статистика
Besucherzahler how to marry a russian woman
счетчик посещений

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логін:
Пароль:

Головна » 2012 » Вересень » 14
  Виконання рішень, за якими боржник зобов’язаний особисто вчинити певні дії або утриматися від їх вчинення здійснюється державним виконавцем в межах та у спосіб визначений Законом України «Про виконавче провадження».
    Після відкриття виконавчого провадження за виконавчим документом, що зобов’язує боржника вчинити певні дії або утриматись від їх вчинення, державний виконавець перевіряє виконання рішення не пізніше ніж на наступний день після закінчення строку, встановленого частиною другою статті 25 закону України «Про виконавче провадження» ... Читати далі »
Переглядів: 864 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012

   Одним із заходів примусового виконання рішень, передбачених ст. 32 Закону України «Про виконавче провадження» є звернення стягнення на заробітну плату ( заробіток), доходи, пенсію, стипендію боржника.
Порядок здійснення відрахувань із заробітної плати боржника безпосередньо регулюється положеннями статей 68-70 Закону України «Про виконавче провадження», і є досить зрозумілим у застосуванні.
   Особливу увагу слід приділити зверненню стягнення на такий вид доходу, як пенсія. Звернення стягнення на пенсію здійснюється відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенс ... Читати далі »
Переглядів: 1181 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012

   Примусове виконання рішень здійснюється державною виконавчою службою на підставі виконавчих документів, визначених Законом України «Про виконавче провадження».
Для прийняття виконавчого документа до виконання виконавчий документ повинен відповідати вимогам які передбачені ст. 18 Закону України «Про виконавче провадження». Однією з таких вимог є (для фізичних осіб), ідентифікаційний код суб'єкта господарської діяльності стягувача та боржника (для юридичних осіб), індивідуальний ідентифікаційний номер стягувача та боржника (для фізичних осіб - платників податків) або номер і серія паспорта стягувача та боржника для фізичних осіб - громадян України, які через свої релі ... Читати далі »
Переглядів: 1484 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012

   У разі ухилення боржника від виконання зобов'язань, покладених на нього рішенням, державний виконавець може звернутися з поданням до суду за місцезнаходженням органу ДВС щодо встановлення тимчасового обмеження у праві виїзду боржника - фізичної особи або керівника боржника - юридичної особи за межі України до виконання зобов'язань за рішенням.
    Відповідно до ст. 377-1 Цивільно-процесуального кодексу України передбачено, що питання про тимчасове обмеження боржника-фізичної особи або керівника боржника – юридичної особи у праві виїзду за межі України при виконанні судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб) вирішується судом за поданням держ ... Читати далі »
Переглядів: 1512 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012

   Державний виконавець при примусовому виконанні рішень судів та інших органів (посадових осіб) керується Законом України «Про виконавче провадження» який наділяє його певним колом прав та обов’язків. Права державного виконавця перелічує стаття 11 Закону України «Про виконавче провадження», серед яких можна виділити право державного виконавця залучати до проведення виконавчих дій працівників органів внутрішніх справ. 
    Залучення державним виконавцем працівників органів внутрішніх справ здійснюється для охорони громадського порядку під час примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб), в таких випадках як виселення боржника, вселення стягувача, в р ... Читати далі »
Переглядів: 2490 | Додав: Админ | Дата: 14.09.2012


Час
Пошук

Влада